dimecres, 17 de desembre de 2008

CARTA ALS REIS


Estimats Reis Mags d'Orient:
Hola som els i les alumnes de cinquè i ens agradaria que tots els xiquets i xiquetes del Món pugueren llegir, ja sabem que hi ha altres problemes i que les coses no van molt bé. i ací teniu alguns desitjos de la nostra classe.

Hola soc Josep i tinc 10 anys. Enguany m`he portat bé i m'agradaria que em portareu un llibre perquè és molt important per a les neurones i pot ser divertit i pots conèixer coses noves.

Hola, em dic Isabel, i, com m'agrada tant llegir, voldria que tots els xiquets i xiquetes que no en tenen pugueren llegir-ne perquè són divertits, tristos, bons,.. i tenen dibuixos molt divertits.

Hola, em diuen Ana i tinc 10 anys. A mi m'agrada llegir, però no molt crec que tindria que llegir un poc més. També us desitge que tingau molta salut i felicitat per a sempre i passar-s'ho molt bé.

Soc Mireia i m'agradaria que dugueren llibres a tots els xiquets de l'Àfrica perquè ells tenen els mateixos drets que nosaltres. També m'agradaria que dugueren al Món: Pau, companyerisme, salut i felicitat.He llegit en algun lloc que els reis, en realitat eren quatre, és això cert? I de ser així qui era l'altre? Què li va passar? És va perdre?. Tal volta es va quedar assegut baix d'una palmera llegit, de segur que això és el que va passar, clar li agradava tant el llibre ( que era el seu regal) que no li va fer cas a la estrela i després, es va perdre i a la fi va arribar a un altre lloc, sabeu a on ? A Alejandria que era una ciutat molt famosa de l'Egipte, el lloc de les piràmides i tot això, però sobretot aquesta ciutat era famosa al Món sencer per altra cosa: El seu far. I un altra cosa molt més important: la seua biblioteca. des de que la va trobar es va quedar al.lucinat, marabellat i mai més va poder eixir, tot el temps mirant i remirant llibres ( que en aquell temps es deien papirs, ja que encara no coneixien el paper). La reina d'Egipte va quedar impressionada i li va oferir el càrrec perpetu de Bibliotecari major del regne i es va quedar per sempre. I aquesta és la història del quart dei mag. El rei dels llibres.

Bones festes a tots i ja ens veurem a l'any que ve. Jose

1 comentari:

Sohbet ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.